🏦 De cijfers liegen er niet om. Een nieuwe kok? €30.000,00, een nieuwe medewerker bediening? €15.000,00! Denk aan kosten voor werving, selectie, training. Stef Driessen van ABN Amro spreekt terecht over een verlies aan arbeidsproductiviteit. De uren die jij als ondernemer en de collega’s steken in werven en trainen gaan niet naar activiteiten waarmee je omzet had kunnen realiseren.

Goed zorgen voor je personeel en inzetten op behoud levert je gewoonweg geld en tijd op. Al mist de inhoud van dit artikel 1 element en dat is de kern van het Binden & Boeien.

Ja, een makkelijke kaart is handig, ja goed opgeleid personeel is nodig. Maar wat heb je als werkgever echt te bieden? Wat is het dat jouw medewerkers doet bewegen om elke dag voor jou met een smile aan de slag te gaan? Hoe zorg je kortom dat je je mensen behoud?

Eens⁉️

De link: https://www.nu.nl/economie/5990168/abn-amro-personeelsverloop-kost-horeca-jaarlijks-14-miljard-euro.html

Meer weten? advies@rondjehorecapersoneel.nl

Download onze brochure!

Laat uw gegevens achter en u ontvangt per e-mail een link naar onze brochure met daarin een overzicht van onze dienstverlening, inclusief de door ons gehanteerde prijzen.

Bedankt! U ontvangt een download-link per e-mail.

Rondje Horecapersoneel maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. Wij maken gebruik van technische cookies ( noodzakelijk voor de technische werking van de website) en analytische cookies (om gebruiksgegevens te verzamelen). Wij mogen gebruik maken van technische cookies maar u heeft het recht om te kiezen of u ook analytische inschakelt . Als u deze cookies inschakelt, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden . Privacy policy