Diensten

Verschillende ingrediënten

Met behulp van de 0-scan en een persoonlijk gesprek maken we een analyse van jouw bedrijf en de huidige situatie. De 0-scan is opgebouwd uit 10 pijlers. Op basis van hiervan weten we nu welke elementen een rol spelen bij de motivatie en de tevredenheid van medewerkers. Hierin krijg je gelijk inzicht. Op basis van dit inzicht krijg je een uitgebreid advies en een spreadsheet.

We weten nu welke ingrediënten we moeten aanpassen of behouden. Kortom: we krijgen inzicht in jouw verbeterpotentieel. Dit vormt de basis voor het plan van aanpak. In het plan van aanpak kijk ik niet alleen naar wat er op welke manier verbeterd kan worden. Ik zorg er ook voor dat het plan steun krijgt van jouw team. Dit doen we met een duidelijk implementatieplan. De uitvoering kan bestaan uit verschillende aspecten. Het plan is namelijk een op maat gemaakt plan op basis van jouw specifieke casus en situatie.

Tussendoor en achteraf evalueren we geregeld. Op deze manier zien we direct de resultaten van onze inspanningen en kunnen we waar nodig bijsturen en successen vieren!

Rondje Horecapersoneel maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. Wij maken gebruik van technische cookies ( noodzakelijk voor de technische werking van de website) en analytische cookies (om gebruiksgegevens te verzamelen). Wij mogen gebruik maken van technische cookies maar u heeft het recht om te kiezen of u ook analytische inschakelt . Als u deze cookies inschakelt, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden . Privacy policy