Diensten

Verschillende ingrediënten

Met behulp van de 0-scan en een persoonlijk gesprek maken we een analyse van jouw bedrijf en de huidige situatie. De 0-scan is opgebouwd uit 10 pijlers. Op basis van bestaande theorieën en gefundeerde conclusies weten we nu welke elementen een rol spelen bij de medewerkerstevredenheid. Hierin krijg je gelijk inzicht. Op basis van dit inzicht krijg je een uitgebreid advies en een spreadsheet met de conclusies.

We weten nu welke ingrediënten we moeten aanpassen of behouden. Kortom: we krijgen inzicht in jouw verbeterpotentieel. Dit vormt de basis voor het plan van aanpak. In het plan van aanpak kijk ik niet alleen naar wat er op welke manier verbeterd kan worden. Ik zorg er ook voor dat het plan steun krijgt van jouw team. Dit doen we met een duidelijk omschreven implementatieplan. De uitvoering kan bestaan uit verschillende aspecten. Het plan is namelijk een op maat gemaakt plan op basis van jouw specifieke casus en situatie.

Tussendoor en achteraf evalueren we geregeld. Op deze manier zien we direct de resultaten van onze inspanningen en kunnen we waar nodig bijsturen en successen vieren!

TRAINING

Leiderschap | Samenwerking | Communicatie… (DISC)

In een op maat gemaakte training krijgt jouw team door middel van een waardevrije analyse inzicht in de eigen gedragsvoorkeuren en inzicht in het gedrag van anderen. Hierdoor kom je tot de juiste afstemming en verbinding met elkaar. Met de training wordt bijgedragen aan het ontwikkelen van een gemeenschappelijke ‘taal’, zodat het team samen topprestaties kan neerzetten.

Als horecaondernemer of -manager heb je een enorme voorsprong. Door jouw handelen en communiceren heb je veel invloed op de resultaten die je met jouw zaak neerzet. Inzicht in jouw gedragsvoorkeuren en communicatie is hierbij essentieel. Wist je dat de leidinggevende de meest belangrijke reden is voor personeel om te vertrekken? Ik wil je helpen om grotere effectiviteit te bereiken.

ONDERZOEK

MTO | Pulse Survey…

Wil je meer inzicht in de tevredenheid en motivaties van jouw personeel? Dat is een goed idee! Met een medewerkers-tevredenheidsonderzoek krijg je veel inzicht. Het is echter een instrument die je niet zomaar kunt inzetten. Ik help je met valide vragen, anonieme deelname, grondige analyse, een hoge betrokkenheid en veel respons.

Wil je constant op de hoogte gehouden worden van de feedback van jouw personeel? Dat kan! Samen bepalen we waarover we feedback willen verzamelen. Op ieder moment kan jouw team via de app anoniem gegevens insturen. Bijvoorbeeld over de sfeer, de leidinggevende of het welzijn. We vragen ook naar open feedback. Ik help je met de implementatie en acceptatie. Op deze manier vergroten we jouw inzicht en verhogen we de medewerkerstevredenheid.

 

ONTWIKKELING

Persoonlijk ontwikkelingsplan | Inwerktraject | Trainingsplan…

Het is hartstikke verleidelijk om die nieuwe werknemer snel te laten starten. Het belang van een gedegen inwerktraject wordt ontzettend onderschat. Een goede basis leg je maar een keer. Een inwerktraject zorgt niet alleen voor de juiste kennis en uniformiteit, maar het zorgt ook voor focus en betrokkenheid. Je vindt het immers belangrijk om tijd te investeren in jouw nieuwe werknemer. Dit betaalt zich uiteindelijk terug. Ik weet hoe een inwerktraject daadwerkelijk een bijdrage levert. Hierbij ondersteun ik je graag.

Je komt er misschien niet aan toe. Je kent de term ”de waan van de dag” waarschijnlijk wel. Hoe kun je toch genoeg tijd aan de individuele werknemer besteden? Met een gedegen plan, juiste gespreksstructuren , doelstellingen en acties is het ook voor de horecaondernemer of -manager heel goed te doen! Sterker nog, je zult er profijt van hebben, want een hogere betrokkenheid zorgt voor hogere productiviteit! Een ontwikkelingsplan of opleidingsplan is een must voor iedere horecazaak!

BELEID

Verzuim | Personeelshandboek | Rolbeschrijvingen…

Rondje Horecapersoneel maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. Wij maken gebruik van technische cookies ( noodzakelijk voor de technische werking van de website) en analytische cookies (om gebruiksgegevens te verzamelen). Wij mogen gebruik maken van technische cookies maar u heeft het recht om te kiezen of u ook analytische inschakelt . Als u deze cookies inschakelt, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden . Privacy policy