Veel midden- en kleinbedrijven in de horeca hebben geen gespecialiseerde medewerker voor de HR, oftewel voor personeelszaken. Dit zorgt ervoor dat er vaak weinig gestructureerde of halve ad-hoc oplossingen zijn. Maar als jouw bedrijf groet of verandert, dan is een professionaliseringsslag essentieel, zeker als je verder wilt komen.
Rondje Horecapersoneel kan een inventarisatie maken van jouw personele situatie en de boel opschonen met efficiënte hr-instrumenten die bijdragen aan jouw strategische doelstellingen.
Wij denken mee op dit strategische niveau om een goed hr-beleid te ontwikkelingen en optimaliseren bestaand beleid. Dit doen we met praktische middelen en procedures die jij nodig hebt en passen bij de huidige tijd.
Als het geheel eenmaal staat, dan heb je er weinig omkijken meer naar.
Plan nu een verkennend gesprek in en zorg voor een strak personeelsbeleid in 2020!
Download het kerstcadeau voor leiderschapsontwikkeling
Joyce Vastenhouw is initiatiefnemer van Rondje Horecapersoneel.
In maart 2019 presenteerde zij haar praktische boek ‘Binden & Boeien op de kaart’.