Veel midden- en kleinbedrijven in de horeca hebben geen gespecialiseerde medewerker voor de HR, oftewel voor personeelszaken. Dit zorgt ervoor dat er vaak weinig gestructureerde of halve ad-hoc oplossingen zijn. Maar als jouw bedrijf groet of verandert, dan is een professionaliseringsslag essentieel, zeker als je verder wilt komen.

Rondje Horecapersoneel kan een inventarisatie maken van jouw personele situatie en de boel opschonen met efficiënte hr-instrumenten die bijdragen aan jouw strategische doelstellingen.

Wij denken mee op dit strategische niveau om een goed hr-beleid te ontwikkelingen en optimaliseren bestaand beleid. Dit doen we met praktische middelen en procedures die jij nodig hebt en passen bij de huidige tijd.

Als het geheel eenmaal staat, dan heb je er weinig omkijken meer naar.

Plan nu een verkennend gesprek in en zorg voor een strak personeelsbeleid in 2020!

Download het kerstcadeau voor leiderschapsontwikkeling

Joyce Vastenhouw is initiatiefnemer van Rondje Horecapersoneel.

In maart 2019 presenteerde zij haar praktische boek ‘Binden & Boeien op de kaart’. 

Joyce heeft Rondje Horecapersoneel opgezet om binnen de horeca ondernemers, medewerkers én gasten te “Binden & Boeien”.

 

Rondje Horecapersoneel maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. Wij maken gebruik van technische cookies ( noodzakelijk voor de technische werking van de website) en analytische cookies (om gebruiksgegevens te verzamelen). Wij mogen gebruik maken van technische cookies maar u heeft het recht om te kiezen of u ook analytische inschakelt . Als u deze cookies inschakelt, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden . Privacy policy