Over Jeaninne

Jeannine Sok

Jeannine werkte de hotelschool jarenlang bij Blixem, een etablissement met medewerkers met een beperking. Daarna werkte zij als projectleider bij FNV Horecabond en was zij bestuurslid bij het Gastvrijheidsgilde. Na haar opleiding Communicatie start ze SOK Organisatie en Communicatie. De combinatie van creativiteit en praktische (horeca)ervaring maakt dat ze bijzondere projecten succesvol van de grond tilt.

 

‘’Zowel met het team als met de ondernemer of leidinggevende ga ik aan de slag met het belangrijkste aspect in de horeca: de (interne) gastvrijheid.’’

De 5 beste tips om straks weer met je horeca team aan de slag te gaan!

De 5 beste tips om straks weer met je horeca team aan de slag te gaan!

Per 1 juni mag jij je gasten weer verwelkomen. Veel te lang mocht je niet doen waar jij en je team goed in zijn en ook nu is er slechts een beperkte mogelijkheid ten aanzien van voor de sluiting. Waarschijnlijk heb je de tijd al benut om te bedenken hoe dat moet met die 1,5 meter en met max 30 mensen in je zaak. Daar vertel ik je dus niks nieuws. Nee, maar waar ik je wel wat belangrijks te melden heb is hoe je dat gaat doen met jouw team.

Een verlenging van de maatregelen, wat nu?

Een verlenging van de maatregelen, wat nu?

Vanaf 15 maart sloten alle horeca gelegenheden in verband met corona. Op 21 april zijn de maatregelen verlengd. Dit heeft een grote impact op de horeca. De maatregelen voor de horeca gelden voor nu in ieder geval nog tot 20 mei, maar mogelijk worden de maatregelen weer verlengd, al dan niet in een mildere vorm. De overheid is met verschillende maatregelen gekomen om de horeca tegemoet te komen, zo kan bijvoorbeeld sinds 6 april gebruik worden gemaakt van de NOW-regeling (noodfonds overbrugging werkgelegenheid) waarbij werkgevers maximaal 90% van de loonkosten vergoed kunnen krijgen. In de praktijk levert dit voor veel ondernemers niet de juiste ondersteuning. Welke zorgen leven er bij ondernemers op dit moment? Wat doen verschillende bedrijven om deze corona crisis door te komen? En welke creatieve ideeën zijn er wellicht ontpopt? Om antwoord te vinden op deze vragen heb ik een belronde gedaan langs onze contacten.

Download onze brochure!

Laat uw gegevens achter en u ontvangt per e-mail een link naar onze brochure met daarin een overzicht van onze dienstverlening, inclusief de door ons gehanteerde prijzen.

Bedankt! U ontvangt een download-link per e-mail.

Rondje Horecapersoneel maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. Wij maken gebruik van technische cookies ( noodzakelijk voor de technische werking van de website) en analytische cookies (om gebruiksgegevens te verzamelen). Wij mogen gebruik maken van technische cookies maar u heeft het recht om te kiezen of u ook analytische inschakelt . Als u deze cookies inschakelt, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden . Privacy policy