Over Jeaninne

Jeannine Sok

Jeannine werkte de hotelschool jarenlang bij Blixem, een etablissement met medewerkers met een beperking. Daarna werkte zij als projectleider bij FNV Horecabond en was zij bestuurslid bij het Gastvrijheidsgilde. Na haar opleiding Communicatie start ze SOK Organisatie en Communicatie. De combinatie van creativiteit en praktische (horeca)ervaring maakt dat ze bijzondere projecten succesvol van de grond tilt.

 

‘’Zowel met het team als met de ondernemer of leidinggevende ga ik aan de slag met het belangrijkste aspect in de horeca: de (interne) gastvrijheid.’’

Vaccinaties: wat mag een horeca werkgever wel en niet?

Vaccinaties: wat mag een horeca werkgever wel en niet?

Sommige werknemers laten zich vaccineren tegen het COVID-19-virus. Niet alleen bestaat er onzekerheid over de werking zelf, ook levert het in het werkveld veel vragen op. Hieronder heeft Goud Advocaten een aantal van die vragen uitgewerkt. Mag een werkgever vragen of...

Steun!

Steun!

Rondje Horecapersoneel steunt alle horeca die morgen uit protest één dag open gaan en roepen iedereen op om hen te steunen op alle mogelijke manieren die wettig en toegestaan zijn. De horeca is de spil van de samenleving en heeft zich allang bewezen. Steun!

Rondje Horecapersoneel maakt op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. Wij maken gebruik van technische cookies ( noodzakelijk voor de technische werking van de website) en analytische cookies (om gebruiksgegevens te verzamelen). Wij mogen gebruik maken van technische cookies maar u heeft het recht om te kiezen of u ook analytische inschakelt . Als u deze cookies inschakelt, helpt u ons om u een betere ervaring te bieden . Privacy policy