
Diensten
”Juist nu is het belangrijk om als team optimaal te presteren!”
Waarom? Je wilt weer bouwen. Een succesvol ondernemer zijn. Geld verdienen. Je wilt een stabiel team, gemotiveerd personeel, tevreden gasten en áán je zaak werken in plaats van in je zaak. Kortom: jouw personeelszaken moeten op orde zijn. Na jarenlange ervaring, onderzoek en studie hebben we de oplossing: Binden & Boeien.
We gaan je hierbij helpen. In een gratis kennismakingsgesprek luisteren we graag naar jouw verhaal en wensen. Wat heb je te verliezen?

Het boek van Joyce Vastenhouw – Initiatiefnemer
“Een pleidooi voor een modernisering van de horeca”
– Stefaan van Laere Horeca Magazine BE
In mijn boek laat ik je zien welke ingrediënten essentieel zijn voor de bereiding van Binden & Boeien. Aan de hand van theorieën en praktijkvoorbeelden lees je hoe je Binden & Boeien blijvend op de kaart zet.
Niet met ingewikkelde processen en moeilijke termen, maar met handvatten die iedere ondernemer of manager kan toepassen. Want als je jouw personeel weet te Binden & Boeien, dan levert dat voor alle betrokkenen de gewenste resultaten op. Zowel op emotioneel als financieel gebied.
“Met name het stukje ontwikkelen vond ik interessant. Iets waar we zelf veel mee bezig zijn, maar wellicht verkeerd tegen het licht houden.”
“In mijn nieuwe rol als manager bood mijn werkgever deze aan. Het belangrijkste dat ik heb geleerd uit het boek is hoe ik ervoor zorg mijn huidige medewerkers aan me te binden. Kijk goed naar wie ze zijn en wat ze nodig hebben, en anticipeer daarop.”
“Ik heb geleerd dat er verschillende onderwerpen zijn waar aandacht aan besteed moet worden, dat het persoonlijk moet zijn.”
“Ik merk dat er veel behoefte is aan zowel theoretische als praktische coaching op de werkvloer. Dit boek sluit daar perfect op aan. Voor mij sprong het hoofdstuk over het ambassadeurschap, ook met het oog op sociale media, er het meest eruit.”
Ervaringen van klanten
Over ons
Na jarenlange ervaring, onderzoek en studie kwam Joyce Vastenhouw tot hét recept. De manier om personeel gemotiveerd aan je te binden. Als vrouw een horecafamilie heeft zij een ware passie voor de horeca. Joyce verzamelde andere HR specialisten en Organisatiepsychologen om zich heen. Samen met dit team kunnen en willen wij jou graag helpen!
Ontvang één week lang elke dag een waardevolle tip!
Je ontvangt in totaal 7 e-mails en gaat akkoord met mijn Privacy Policy.
Nieuwste Blogs
SLIM geregeld!
Binnen de horeca is het minder gebruikelijk dat medewerkers zich blijven ontwikkelen met een studie. Horecaondernemers hebben daar vaak minder tijd en geld voor in huis, dan grotere bedrijven.
Met de SLIM regeling wil het kabinet dit oplossen. Daarnaast is het zo, dat werkgevers die de NOW aanvragen, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren om aan bij- en omscholing te gaan doen, zodat werknemers zich kunnen aanpassen aan de nieuwe economische situatie. Werkgevers leggen hier bij aanvraag van de NOW 2.0 een verklaring over af. De SLIM regeling is juist nu voor deze werkgevers een extra kans.
Medewerkers weigeren werk of negeren de regels in coronatijd. Wat nu?
De absurde maatregelen vragen waarschijnlijk een grote verandering van de bedrijfsvoering en een flexibele houding van jouw team. Stel nu dat er medewerkers zijn die bang zijn om te werken of om met het openbaar vervoer te reizen en weigeren te komen. Of wat als een medewerker de regels en maatregelen negeert? Wat kan je hieraan doen?
Bea en Joyce in Misset Horeca over jouw team!
Juist nu is het goed om jouw team opnieuw in kaart te brengen. Voor Misset Horeca schreven we over een manier waarop je dat heel goed kunt doen! ⇩